top of page

RÓLUNK

Pázmándi Márta vagyok, kozmetikus és linergist, a Hyggelig Szépségszalon megálmodója.

20 éves szakmai múltam során rájöttem, a profizmuson és a tudáson túl vendégeim számára nagyon fontos, hogy a nálam töltött idő alatt, nemcsak a testük, a lelkük is feltöltődjön, hiszen akkor vagyunk a legszebbek, mikor önmagunk legjobb verziója tekint ránk vissza a tükörből.

Pár évvel ezelőtt egy nagyon kedves barátnőmtől megkaptam Meik Wiking, HYGGE című könyvét. Ahogy elolvastam, azonnal rádöbbentem, ez az életérzés és élmény, amit mindig is próbáltam átadni vendégeimnek:

figyelem, nyugalom, "jól-lét", meghittség és otthonosság. 

Így jött a lakásszalon gondolata. Egy olyan helyet szerettem volna létrehozni, ahol mindez megtapasztalható, és nem csak a testi, de a lelki szépülés "otthona" is.

Gyere el Hozzánk, tapasztald meg ezt az élményt és lépj ki az ajtónkon, úgy ahogy a legjobban szereted Magadat!

EmptyName-Edit (1).jpg
DSC_0507_edited_edited.jpg

Partnereim megválasztásakor minden esetben a legmagasabb minőségre törekedtem és törekszem.

 

A megoldások és anyagok melyeket használunk, minden esetben a piacvezető és innovatív termékek közül kerülnek ki, ezzel is garantálva, hogy vendégeink teljes bizalommal és biztonságban élvezhessék a nálunk töltött időt.

Nagyon fontosnak tartom az otthoni ápolást is. Szalonunkban megtalálhatod az otthon ápolási termékek széles választékát, melyek közül szakmai tudásom segítségével kiválaszthatjuk a Neked legmegfelelőbbet.

bottom of page